-
معرفی بنیانگذار
-
سوابق کاری و تخصصی
دکتر علیرضا درویشی در سال 1331 در شهرستان قروه ار توابع استان کردستان ، به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در استان کردستان گذراند و برای ادامه تحصیل به هنرستان فنی در استان کرمانشاه رفت. در سال 1357 با رتبه اول در مقطع کارشناسی رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه فنی مازندران فارغ التحصیل شد و برای ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس به دانشگاه پورتلند آمریکا رفت و پس از آن دکتری را از دانشگاه لیدز انگلستان، با تخصص در زمینه سیستم های منسجم طراحی و تولید به کمک کامپیوتر و هوش مصنوعی دریافت کرد.
• از 1357 تاکنون، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی - مازندران
• 1366 پایه گزاری تکنولوژی نوین طراحی و تولید به کمک کامپیوتر(Computer Aided Design/Computer Aided Manufacturing) با تأسیس اولین مرکز تحقیقات طراحی و تولید به کمک کامپیوتر در ایران CAD/CAM
• 1369 تا 1371 ریاست دانشکده فنی دانشگاه مازندران با حفظ سمت ریاست مرکز تحقیقات CAD/CAM
• 1370 پایه گزاری تکنولوژی نوین نمونه سازی سریع (Rapid Prototyping -RP) در ایران
• 1371 تاسیس شرکت مهندسی بدر سیستم با هدف گسترش تکنولوژی های نوینCAD/CAM/CAE و تربیت نیروی انسانی برای صنایع مختلف کشور
• 1371 تا 1374 ریاست مجتمع هواپیمایی فجر- طراحی ، تولید و تست هواپیمای(Full Composite ) F3
• 1373 تا 1376 تدوین دانش فنی پره ردیف یک توربین گازی V94.2 ساخت زیمنس آلمان برای وزارت نیرو
• 1374 پایه گزاری تکنولوژی قالب سازی سریع(Rapid Tooling- RP) در ایران
• 1378 ابداع روش های نوین برای طراحی و ساخت پروتزهای استخوانی در جمجه، فک پایین و بالا
• 1380 طراحی، تدوین دانش فنی و ساخت پره متحرک ردیف2 توربین
• 1381 طراحی، تدوین دانش فنی و تولید 13 نوع پره توربین گازی برای پتروشیمی بندر امام و نیروگاه تولید برق مشهد مقدس
• 1385 توسعه بخش تولید انواع پره های توربین های گازی از تا در شرکت مهندسی بدر سیستم
• 1385 تا امروز توسعه تدوین دانش فنی توربین های گازی
![](assets/img/footer-bg.jpg)
-
تاریخچه
شرکت مهندسی بدر سیستم در سال 1371 با هدف گسترش تکنولوژی های نوین CAM/CAD/CAE و همچنین تربیت نیروی انسانی توانا برای صنایع مختلف کشور تاسیس شد. این شرکت با مدیریت دکتر علیرضا درویشی در زمینه ساخت و تولید با تمرکز بر روی سیستم های CAM/CAD/CAE فعالیت می نماید. از همان ابتدا رویکرد بدر سیستم بر انتقال تکنولوژی های نو، طراحی، ساخت و تدوین دانش فنی قطعات پیچیده و پیشرفته کمک به راه اندازی و تجهیز مراکز علمی و تحقیقاتی و آموزشهای کوتاه مدت تخصصی قرار داد. در همین راستا، بسیاری از صنایع خودرو سازی، ماشین سازی، صنایع هوایی و بسیاری از مراکز High-Tech دیگر در ایران در سه دهه گذشته از خدمات فنی– مهندسی بدر سیستم استفاده نموده اند. در همین سال ها یکی از خلاءهای محسوس در صنعت کشور تامین قطعات برای صنایع مادر و استراتژیک از جمله صنایع مرتبط با انرژی بود که به دلیل انحصاری بودن بسیاری از تکنولوژی های مرتبط با این قطعات در صنعت جهانی، هزینه های اقتصادی و فنی بسیاری را به کشورمان تحمیل می نمود. بر همین اساس شرکت مهندسی بدر سیستم در سال های میانی دهه هفتاد خورشیدی به طور جدی وارد مبحث طراحی و ساخت یکی از اساسی ترین نیاز های صنعت انرژی کشور یعنی پره های توربین شد. با توجه به تغییر در بازارهای پیش رو، خدمات شرکت مهندسی بدر سیستم نیز تغییر مسیر داد و در کنار خدمات سیستم های مرتبط با CAM/CAD/CAE به سمت ارائه نرم افزارهای و ماشین آلات مرتبط با مراحل ساخت پره ها نیز پیش رفت. در دهه 70 خورشیدی فعالیت ها و تحقیقات شرکت در زمینه تکنولوژی نمونه سازی و ابزارسازی سریع (Rapid Tooling & Rapid Prototyping ) منجر به پایه گذاری این تکنولوژی نوین برای اولین بار در ایران شد.
در دهه ۸۰ تلاشهای مدیریت و پرسنل بدرسیستم روی توسعه توانمندیهای تجهیزاتی و ایجاد زیر ساخت های فیزیکی، کارخانه ای مدرن در قالب یک سیستم طراحی، نمونه سازی و قالب سازی سریع برای تسریع در تدوین دانش فنی معطوف بود، که این اهداف با موفقیت در این دهه محقق شد.
با شروع دهه 90 با توجه به دستاوردهای فنی و کسب تجارب و موفقیت های ارزشمند در زمینه تولید قطعات پیچیده و با دقت و حساسیت فنی بالا در صنایع پیشرفته ای چون نیرو و نفت، و همچنین در راستای چشم انداز شرکت، بدر سیستم مبادرت به تولید قطعات در صنایع هوایی مسافربری ورزید و تا به امروز نیز به موازات توسعه تدوین دانش فنی توربین های گازی، توانایی خود در تولید قطعات پیچیده را در حوزه های دیگر به چالش میکشد.
هدف ما در دهه حاضر توسعه زیرساختهای طراحی،تولیدی و تعمیراتی توربینهای نیروگاهی جهت ارائه خدمات بیشتر در داخل و خارج از کشور است.