تاریخچه

شرکت مهندسی بدر سیستم در سال 1371 با هدف گسترش تکنولوژی¬های نوین CAM/CAD/CAE و همچنین تربیت نیروی انسانی توانا برای صنایع مختلف کشور تاسیس شد. بدر، نام رشته کوهی در شهرستان قروه است.

این شرکت با مدیریت دکتر علیرضا درویشی  به عنوان اولین شرکت تخصصی در ایران که در زمینه ساخت و تولید با تمرکز بر روی سیستم های CAM/CAD/CAE فعالیت می نمود، از همان ابتدا رویکرد خود را انتقال تکنولوژی های نو، طراحی، ساخت و تدوین دانش فنی قطعات پیچیده و پیشرفته و همچنین کمک به راه اندازی و تجهیز مراکز علمی-تحقیقاتی قرار داد. در همین راستا، بسیاری از صنایع خودرو سازی، ماشین سازی، صنایع هوایی و بسیاری از مراکز High_Tech دیگر در ایران در سه دهه گذشته از خدمات فنی – مهندسی بدر سیستم استفاده نموده اند.

در همین سال ها  یکی از خلاءهای محسوس در صنعت کشور تامین قطعات برای صنایع مادر و استراتژیک از جمله  صنایع مرتبط با انرژی بود که به دلیلی انحصاری بودن بسیاری از تکنولوژی های مرتبط با این قطعات در صنعت جهانی، هزینه های اقتصادی و فنی بسیاری را به کشورمان تحمیل می نمود. بر همین اساس شرکت مهندسی بدر سیستم در سال های میانی دهه هفتاد خورشیدی به طور جدی وارد مبحث طراحی و ساخت یکی از اساسی ترین نیاز های صنعت انرژی کشور یعنی پره های توربین شد.
به تبع تغییر در بازارهای پیش روی سازمان، خدمات شرکت مهندسی بدر سیستم نیز تغییر مسیر داد و در کنار خدمات سیستم های مرتبط با CAM/CAD/CAE به سمت ارائه نرم افزارهای و ماشین آلات مرتبط با مراحل ساخت پره ها نیز پیش رفت. 
در دهه 70 خورشیدی فعالیت ها و تحقیقات شرکت در زمینه  تکنولوژی نمونه سازی و ابزارسازی سریع (Rapid Tooling & Rapid Prototyping)  منجر به پایه گذاری این تکنولوژی نوین برای اولین با در ایران شد.
این شرکت با تکیه بر دانش به دست آمده از مهندسی معکوس (Reverse Engineering) و تولید دانش فنی قطعات مورد نیاز صنایع نیروگاهی شروع به فعالیت در این حوزه کرد و در فاصله سال های بین 1373 تا 1376 "دانش فنی پره ردیف یک توربین گازی V94.2" زیمنس آلمان توسط شرکت بدر سیستم تدوین شد و در اختیار وزارت نیرو قرار گرفت.
پس از آن با بکارگیری نیروهای توانا و با دانش فنی بالا، علاوه بر طراحی و تدوین دانش فنی، ساخت نمونه "پره متحرک ردیف 2 توربین GE-Frame5-25MW " را نیز کلید زد و به انجام رساند. 
همچنین در ادامه، 13 نوع پره توربین گازی BBC13D-64MW به سفارش صنایع پتروشیمی و نیروگاهی، توسط بدر سیستم طراحی و بر اساس دانش فنی تدوین شده در شرکت و به روش برون سپاری، تولید شد. در همین راستا قطعات مختلف برای انواع توربین های گازی دیگر از جمله Werkspoor(10mw) / Mitsubishi (70mw) / V94h(169 mv) / Rolls Royce (5mw) / Alstom(turbo charger)  تدوین دانش فنی و ساخته شد و مورد بهره برداری مشتریان محترم در صنایع نفت، گاز،  پتروشیمی، نیروگاهی و صنعت ریلی قرار گرفت.
در اواخر دهه 80 و پس از کسب موفقیت در تولید، توسعه بخش تولید انواع پره های توربین های گازی 1.3MW تا 200MW  در دستور کار قرار گرفت و فعالیت های شرکت روی این بخش متمرکز شد.
در ادامه فعالیت های شرکت در زمینه تولید دانش، بدر سیستم در جهت رسیدن به گام بعدی در چشم انداز خود، یعنی "ساخت و تولید" خیز برداشت و در همین راستا در سال 1395 با تکمیل شدن فاز اول و دوم کارخانه تولید محصولات High-Tech و با تمرکز بر روی قطعات ماشین آلات دوار ، مرکز صنعتی مستقل برای فعالیت های ساخت و تولیدی خود را در شهرک صنعتی صفادشت با زیر بنای 9000 متر مربع افتتاح نمود.


با گسترش فعالیت های شرکت در زمینه  صنعت تولید قطعات ماشین آلات دوار، مدیریت شرکت بر آن شد تا خدمات مرتبط با امور بازرگانی نمایندگی های خارجی را از ابتدای سال 1396 در قالب تاسیس شرکت بدر سیستم بازرگان از بخش ساخت و تولید جدا کند. 
با شروع دهه 90 با توجه به دستاوردهای فنی و کسب تجارب و موفقیت های ارزشمند در زمینه تولید قطعات پیچیده و با دقت و حساسیت  فنی بالا در صنایع پیشرفته ای چون نیرو و نفت، و همچنین در راستای چشم انداز شرکت، بدر سیستم مبادرت به تولید قطعات در صنایع هوایی مسافربری ورزید و تا به امروز نیز به موازات توسعه تدوین دانش فنی توربین های گازی، توانایی خود در تولید قطعات پیچیده را در حوزه های دیگر به چالش می کشد.